Thursday, April 9, 2009

3 Guru Dinaikkan Pangkat

3 orang guru telah dinaikkan pangkat ke DG44 iaitu Pn. Anita Abah, Encik Robert John dan Pn. Piluh Osong. Pn Anita Abah, warden asrama putera dan asrama puteri yang amat disayangi oleh para pelajar asrama telah dilantik sebagai Penolong Kanan Kokurikulum di SMK Tansau, Putatan, Sabah. Encik Robert John juga dilantik sebagai Penolong Kanan Kokurikulum di SMK Bahang, sekolah yang berdekatan dengan SMKDPM. Pn. Piluh Mathilda Osong kekal di SMKDPM Pendidikan Khas. Mereka akan mula bertugas ditempat masing-masing pada 13 April 2009.

Sesungguhnya SMK Datuk Peter Mojuntin merakamkan setinggi-tinggi tahniah atas perlantikan namun pada masa yang sama pasti akan merasakan kehilangan guru-guru ini yang amat berdedikasi serta berpengalaman.

Selamat bertugas !
Pn. Anita Abah
En. Robert John


Pn. Piluh Osong

3 comments:

  1. congrats to cikgu anita, cikgu robert and cikgu piluh for the promotion! hehe..most congrats to cikgu robert ah coz at last naik pangkat..how i miss smk dpm..and with cikgu robert ajar BM, confirm lulus SPM la..haha..neway, all the best for smk dpm!

    ReplyDelete
  2. Thank you. All the best to you too.

    ReplyDelete
  3. sa x-student dpm dlu..dri form 1- form 6.... cikgu anita..and oso to all..u teach me..until my feet step on this U...thank u so much!!

    ReplyDelete